Esittely

Keitä olemme

Kansainvälinen neuvosto

Kansainvälinen neuvosto on ryhmä arvostettuja ammattilaisia, jotka tukevat ja edistävät A Rochan työtä.

Kansainvälinen komitea ja kansainvälinen työryhmä

Kansainvälinen komitea on vastuussa A Rochan työnäyn ja yhtenäisyyden valvomisesta kautta maailman. Se ohjaa kansainvälistä työryhmää, joka tukee kaikkia kansallisia työryhmiä, koordinoi niiden toimintaa, tuottaa resursseja niiden käyttöön ja edistää uusia aloitteita.

Kansalliset komiteat ja työryhmät

Jokaista kansallista työryhmää ohjaa kansallinen komitea, joka tuo laajan ammattitaitonsa projektien kehittämiseen. Nämä työskentelevät tavallisesti yhteisöpohjaisissa luonnonsuojeluprojekteissa kuten tutkimusasemilla, joita on perustettu Portugaliin, Ranskaan ja Keniaan. Libanonissa työryhmä on jakaantunut Beirutin ja Bekaan laakson kesken, missä työryhmän jäsenet elävät tutkimusaseman ja vierailijoiden tilojen lähellä. Uudemmat työryhmät ovat suunnittelemassa tiloja, jotka parhaiten sopisivat heidän tarkoituksiinsa.

Jäsenet

Kaikki A Rochan työryhmät ovat riippuvaisia A Rochan jäsenten tuesta ympäri maailman. Jäsenet edistävät toimintaa monin tavoin ? palvelemalla vapaaehtoisina komiteoissa tai työkeskuksissa, rukoilemalla, tukemalla taloudellisesti, ideoimalla sekä rohkaisemalla.

A Rocha Leaders Forum, Les Courmettes - June 2010

Mitä teemme

Maat joissa työskentelemme

Ole hyvä ja jaa: